Blijf up-to-date met de IO Weekly podcast

Luister nu
IO Weekly

IO Weekly: Defensieve portefeuille zakt door het ijs

Investment Officer lanceert een nieuwe podcast-serie: IO Weekly. Daarin staan wij wekelijks stil bij het meest relevante  beleggingsnieuws van de drie platforms die we in de Benelux voeren. Behalve redacteuren komen bij gelegenheid ook onze kennisexperts en columnisten aan het woord. Daarnaast lichten kopstukken uit de sector het nieuws nader toe. 

De podcast, pakweg 15 tot 20 minuten lang, wordt gemodereerd door Gerben van Driel, en maakt onderdeel uit van de wekelijkse nieuwsbrief "Het beste van de week" van Investment Officer, die op donderdag gepubliceerd wordt.

In de eerste editie van IO Weekly schuift Koen Laarhoven van Vermogensbeheer.nl aan om te vertellen over wat hem opvalt aan de rendementen van Nederlandse vermogensbeheerders in 2022. Verder is er in de podcast aandacht voor de modelportefeuilles van Nederlandse banken en delen we het belangrijkste beleggingsnieuws uit België en Luxemburg. We bellen met Sandor Steverink, een zeer ervaren obligatiebelegger die een overstap maakt van APG naar consultant WTW.