Kan ik een artikel delen met een collega?

Ja, dat kan als uw bedrijf een Corporate Subscription heeft. U heeft dan de mogelijkheid om artikelen te delen met uw collega's. Voorwaarde is dat uw collega's over dezelfde emailextensie beschikken als u. 

Deel dit artikel met een collega

Na het invoeren van de naam en het emailadres van uw collega('s) ontvangen zij via email een link naar het artikel.  Indien zij een nog geen account hebben, dan omvat de mail ook een registratielink, zodat zij eerst een eigen account kunnen aanmaken en vervolgens het artikel kunnen lezen. U kunt meerdere collega's uitnodigen.

Kan ik een collega uitnodigen een account aan te maken voor Investment Officer?

Ja, dat kan als uw bedrijf een Corporate Subscription heeft, dan kunt u gebruik van de 'Nodig collega-uit'-functie.

Klik hiervoor op het het Mijn Account' pictogram rechtsboven (naast de rode ''Abonneren'' knop), en kies vervolgens ''Uitnodigen'' in het dropdownmenu. 

Nodig collega uit

Of klik in het dropdownmenu op "Mijn Account'' en selecteer vervolgens de optie "Uitnodigen''.

Nodig collega uit

Na het invoeren van de naam en emailadres uw collega ontvangt deze via email een link het formulier waarmee een account kan worden aangemaakt.   

 

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Een proefabonnement wordt automatisch stopgezet na een periode van 3 maanden, en u hoeft hier geen opzegging voor te doen. Indien u een jaarabonnement heeft en dit wilt opzeggen, verzoeken wij u vriendelijk om minimeel een maand voor de verlenging een e-mail te sturen naar subscriptions@investmentofficer.com. Indien u het abonnement te laat opzegt, bijvoorbeeld twee weken voor de verlengingsdatum, kunnen wij het abonnement pas beëindigen bij de daaropvolgende verlenging.

 

Stopt het proefabonnement automatisch?

Ja, het proefabonnement stopt automatisch. Na 3 maanden wordt uw account omgezet naar een basisaccount. U blijft de nieuwsbrieven ontvangen, maar heeft geen toegang meer tot de diepgaande redactionele content. Uiteraard staat het u vrij om na deze 3 maanden een jaarabonnement te nemen, zodat u blijvend toegang heeft tot de content van Investment Officer.

Via deze pagina kunt u een jaarabonnement afsluiten. Overweeg ook de optie tot een Corporate Subscription waar alle medewerkers binnen uw bedrijf toegang kunnen krijgen tot onze redactionele content. 

Mijn bedrijf heeft een bedrijfsabonnement. Hoe kan ik hier gebruik van maken?


Indien uw bedrijf al een bedrijfsabonnement heeft, kunt u zich registreren via deze link met uw zakelijk e-mailadres. Na succesvolle registratie en verificatie van uw e-mailadres krijgt u direct toegang tot de volledige content van Investment Officer.

Hoe werkt een abonnement voor mijn team?

Indien Investment Officer voornamelijk relevant is voor een specifiek team binnen uw organisatie, raden wij het teamabonnement aan. U kunt aangeven voor welke personen (e-mailadressen) het abonnement geldt. Wij zorgen er dan voor dat deze personen automatisch toegang krijgen tot Investment Officer op het moment van registratie. Na registratie ontvangen zij tevens de nieuwsbrieven. Voor gedetailleerde informatie over de werking en kosten van een teamabonnement kunt u contact opnemen met subscriptions@investmentofficer.com.

Hoe werkt een bedrijfsabonnement?

Indien Investment Officer voor meerdere mensen binnen uw bedrijf interessant is, dan is een bedrijfsabonnement de beste keuze voor u. Hierbij heeft elke medewerker van uw organisatie toegang tot Investment Officer.

Dit werkt op basis van een mailextensie, waarbij elke medewerker die zich met een werk e-mailadres registreert, automatisch toegang heeft tot ons redactionele platform. Na registratie ontvangen zij ook de (digitale)nieuwsbrieven. U betaalt alleen voor het aantal actieve lezers (abonnees die meer dan 52 artikelen per jaar lezen en/of 2x per week de Investment Officer nieuwsbrief openen). 

Wilt u meer informatie over de werking en de kosten van een bedrijfsabonnement of andere abonnementsvormen neem dan contact met ons op via subscriptions@investmentofficer.com.

Welke abonnementen zijn er voor Investment Officer?

Er zijn verschillende abonnementsvormen beschikbaar. Naast een los abonnement kunt u ook een bedrijfsabonnement of een abonnement voor uw team afsluiten. Op het abonnementenoverzicht vindt u de verschillende mogelijkheden.

Stopt het proefabonnement automatisch?

Ja, het proefabonnement stopt automatisch.