Aegon Asset Management is een wereldwijd opererende vermogensbeheerder met een actief beleggingsbeleid. Wij streven naar bovengemiddelde beleggingsprestaties voor onze klanten, met een passend risiconiveau, ondersteund door uitstekende dienstverlening. Verantwoord beleggen vormt de kern van onze beleggingsfilosofie en -proces. 

We organiseren onze beleggingscapaciteiten rond vier platformen waar we diepgaande asset-class expertise in huis hebben: Vastrentend (incl. LDI), Real Assets, Aandelen en Multi-Asset & Solutions.

Met meer dan 35 jaar ervaring en voortkomend uit een pensioenfonds, zijn wij de uitgelezen fiduciaire partner, ook bij de transitie naar het nieuwe pensioenstelsel. Met ons uitgebreide ALM-Strategisch Advies team leveren wij de analyses en adviezen die daarvoor nodig zijn.
 

Onze 1.200 medewerkers werken vanuit Europa, Noord- en Zuid-Amerika en Azië. We beheren en adviseren over een vermogen van €296 miljard (per 31-03-2023) voor een wereldwijde klantenbasis. We zijn onderdeel van Aegon, een van 's werelds grootste financiële dienstverleners, met een historie die teruggaat tot 1844.

Handige links

Contactgegevens

Aegon Asset Management Nederland
Aegonplein 50
2591 TV Den Haag
Website

Neem contact met ons op >>

Jeroen van Wilgenburg
Executive Director Business Development
jeroen.vanwilgenburg
@aegonam.com