Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Een proefabonnement stopt automatisch na 3 maanden en hoeft u dus niet op te zeggen. Heeft u een jaarabonnement dan kunt u deze een maand voor verlenging opzeggen door een mail te sturen naar subscriptions@investmentofficer.com.

 

Stopt het proefabonnement automatisch?

Ja, het proefabonnement stopt automatisch. Uw account wordt na 3 maanden omgezet naar een basisaccount. U ontvangt dan nog wel de nieuwsbrieven, maar heeft dan geen toegang meer tot de verdiepende redactionele content. Natuurlijk kunt u na deze 3 maanden, ook een jaarabonnement nemen, zodat u toegang blijft houden tot de content van Investment Officer.

Mijn bedrijf heeft een bedrijfsabonnement. Hoe kan ik hier gebruik van maken?

Als uw bedrijf al een bedrijfsabonnement heeft, kunt u via deze link zich registreren met uw zakelijk e-mailadres. Wanneer uw organisatie een bedrijfsabonnement heeft, heeft u na registratie en verificatie van uw mailadres direct toegang tot de volledige content van Investment Officer.

Hoe werkt een abonnement voor mijn team?

Wanneer Investment Officer alleen interessant is voor een bepaald team binnen de organisatie, dan kiest u voor het teamabonnement. U geeft aan voor welke personen (e-mailadressen) het abonnement geldt. Vervolgens regelen wij dat deze personen automatisch toegang tot Investment Officer krijgen op het moment van registratie. Na registratie ontvangen zij ook de nieuwsbrieven. Wilt u meer informatie over de werking en de kosten van een teamabonnement, neem dan contact op met subscriptions@investmentofficer.nl.

Hoe werkt een bedrijfsabonnement?

Wanneer Investment Officer voor meerdere mensen binnen uw bedrijf interessant is, dan is een bedrijfsabonnement de beste keuze voor u. Hierbij heeft elke medewerker van uw organisatie toegang tot Investment Officer.

Dit werkt op basis van mailextensie, waarbij elke medewerker die zich met een werk e-mailadres registreert, automatisch toegang heeft tot Investment Officer. Na registratie ontvangen zij ook de nieuwsbrieven. U betaalt alleen voor het aantal actieve abonnees.

Welke abonnementen zijn er voor Investment Officer?

Er zijn verschillende abonnementsvormen beschikbaar. Naast een los abonnement kunt u ook een bedrijfsabonnement of een abonnement voor uw team afsluiten. Op het abonnementenoverzicht vindt u de verschillende mogelijkheden.

Stopt het proefabonnement automatisch?

Ja, het proefabonnement stopt automatisch.